Cosmetica

Goede zonnecosmetica verzorgen de huid en geven een snelle, diepe en langdurige bruining. Ibiza Sun kiest voor kwaliteit en verkoopt daarom uitsluitend de producten van Devoted Creations.

Zo is er voor elk huidtype en elke zonner een mooi product met specifieke eigenschappen en natuurlijk altijd het beste bruiningsresultaat. Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk cosmetica-advies!

WAAROM ZONNECOSMETICA GEBRUIKEN?

Zonnecosmetica is speciaal ontwikkeld om een snel, mooi en gezond bruiningsresultaat te bereiken. De producten bevorderen niet alleen het bruiningseffect maar verzorgen ook de huid. Samengevat kunnen we drie grote voordelen van het gebruik van zonnecosmetica opsommen:

1. Snellere en betere aanmaak van pigment: Zonnecosmetica bevatten vitaminen en mineralen die voedingsstoffen zijn voor de pigmentcellen. UVB-licht stimuleert de pigmentcel en dankzij de bouwstoffen van de lotion kan de pigmentcel volop melanine produceren. Op deze manier bekomt u een diepe en natuurlijke bruining.

2. Goed gehydrateerde huid: Een droge, vale huid reflecteert UV-licht in plaats van het te absorberen. Daarom is het voor een natuurlijke en langdurig bruine kleur een vereiste dat de huid over een evenwichtige vochthuishouding beschikt. Zonnecosmetica zorgt ervoor dat de huid intens gehydrateerd wordt. Een verzorgde en gehydrateerde huid neemt de UV-stralen intensiever op en ontwikkelt zo een lang aanhoudende bruining.

3. Anti-aging effect: Zonnecosmetica houdt het vochtgehalte van uw huid op peil waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes worden tegengehouden. de verzorgende ingrediënten, zoals vitamine A en E, zijn krachtige antioxidanten en beschermen tegen de aanval van vrije radicalen. Zo blijft uw huid jong, soepel en gezond.

Onze zonneconsulenten adviseren u graag over de te gebruiken zonnecosmetica, afgestemd op uw persoonlijke huidanalyse.

Contact

IBIZA SUN
Tongerseweg 82A 6214 BC,
Maastricht
Tel: 043-8527043

Openingstijden

Ma t/m Za: 09:00 tot 22:00 uur
Zo: 12:00 tot 18:00 uur